...
skip to Main Content
Срещи в YouTube

Срещи в YouTube

Здравейте приятели на Студио 7,

Измина една година, в която не можехме да се събираме за да слушаме интересни личности, които ни разказват нови неща, както правехме преди. Това ни липсва много и решихме да записваме видео-материали с тези хора и да ви ги представяме онлайн.

Филмчетата ще бъдат публикувани в YouTube канала ни и ще бъдат на ваше разположение за гледане, когато ви е удобно.

Започваме с една интересна прогноза на Галя Герасимова, извор на мъдрост, голям приятел и подкрепа за екипа на Студио 7, познавате я вече добре от предишни срещи с астрологичен контекст. От тази прогноза ще разберем какво да очакваме през новата година, след тежката 2020.

Следващата среща ще бъде с Мартин Ганев –  предприемач, земеделец, индустриалец, работодател на годината за 2017, определящ себе си като цивилизован натуралист или преведено на български – любител на природата и природосъобразния начин на живот.  Той ще сподели натрупани мисли „за здравето и смисъла“.

Надяваме се, че ще ви бъде интересно и очакваме да споделяте, след като сте се запознали с представеното от нас. Ако имате въпроси, ще ги зададем… и нашите гости ще ви отговорят.

Кажете ни, ако възникнат предложения. Това ще помогне да разберем по-добре какво очаквате да видите.

Абонирайте се за YouTube  канала ни и…

ако ви е харесало това, което сте видели, кажете на вашите приятели… : )

Дано отново да започнем да се събираме на живо в Студиото за интересни срещи – разговори, а до тогава… бъдете здрави! За това ще помогнат тренировките (ако идвате). Вратите ни са отворени само за вас, нашите приятели и последователи.

Приятно гледане и до скоро!

Екипът на Студио 7

 

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.